Frugt dyr – Nanna Pretzmann
Frugt dyr

Frugt dyr

Sidste år til Blobbernes fødselsdag lavede jeg frugtdyr – blandt andet en haj og et pindsvin. Det passede ikke lige specielt til fødselsdagstemaet, men jeg synes de var SÅ søde 🙂 I år vil jeg forsøge at holde mig til pirat temaet, for frugt dyr skal der altså være 🙂 Jeg synes det er en sjov og god tilgang til at gøre ren frugt til dessert, som ungerne kan grine lidt af. Jeg har også planer om at Blobberne skal have frugtdyr med i vuggestuen.

Jeg har søgt rundt på google og fundet lidt inspiration. Indtil videre ser det ud til at jeg skal lave en abe og en papegøje 🙂 Hvis i selv skal lede så brug engelsk istedet for dansk – der dukker langt flere forslag op på fruit animals end frugtdyr 🙂

 

Billederne er lånt på google og krediteret med link. Tryk på billedet 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frugt dyr