Frugt dyr

Sommerferie til Sverige

I år går ferien til noget så eksotisk som Sverige 🙂 Det har længe været bestemt – vi skal nemlig derop med Blobbernes mormor og hendes mand. Hendes mand ejer nemlig den skønneste lille Torp i de dybe Värmlandske skove 🙂

Vi glæder os helt vildt. En ferie er bare så tiltrængt. Min mand glæder sig til at fiske i elven og jeg glæder mig vildt til at komme på loppis (aka loppemarked), som de skulle have mange af 🙂 Mest af alt glæder vi os nok begge til bare at slappe af og nyde hinanden og Blobberne sammen med bedsteforældrene. Og her indbyder det virkelig til 100% afslapning for sommerhuset ligger helt ude på landet – helt uforstyrret, midt i skøn natur og elven lige ved siden af. Fik jeg sagt vi glæder os?!? 🙂

Hvis du selv kunne tænke dig sådan en ferie, så er det faktisk muligt. Huset udlejes nemlig. Det har dog ikke nogen tilknytning til mig, så her kan i se mere:

Facebook side her

Hjemmeside her

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frugt dyr