Blobbernes legehus: Vi planter blomster – Nanna Pretzmann
Nye sommerhatte

Blobbernes legehus: Vi planter blomster

På Blobbernes legehus har vi sat en lille altankasse, som der selvfølgelig skulle være blomster i 🙂 Dem har Blobberne så været med til at plante og de hjælper nu med at vande dem – det er noget de synes er sjovt. Og samtidig synes jeg det er god læring, at deltage i nogle huslige gøremål. De hjælper f.eks. også med at dække bord og lægge vasketøj i vaskekurven – i det omfang de nu kan være med 🙂 Blobberne nyder at få lov at deltage i alle tingene, vil så gerne hjælpe med og bliver så stolte, når tingene lykkes.. Til formålet har de fået det fineste lille havesæt i børnestørrelse – det er altså lidt lettere at styre end stort voksen udstyr 🙂

Havesæt

 

foto 2 (41)Samtidig med at blomsterne skulle plantes holdte vi lidt hygge på græsplænen med melon, ærter og juice 🙂 Blobberne elsker jo at være udendørs, så det er vi faktisk mest muligt.. især når vejret er skønt og varmt.. Egentlig synes jeg udeleg er noget af det bedste i verden og jeg støtter gerne op om mine børn bruger tiden der istedet foran en computerskærm.. De skal heldigvis ikke overtales, da det første de gør om morgenen, når vi har spist, er at gå hen til døren og sige “ud nu” 🙂

Så er blomsterne plantet og nu skal de vandes 🙂

foto 4 (29)

Det fine resultat 🙂

foto 5 (24)

Det lille havesæt kan du finde lige her og lige her kan du finde massere af inspiration til udeleg med dine børn.

 

Havesættet er modtaget som en del af en test fra Legeakademiet.dkIndlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sommerhatte