Det der med at være gravid.. igen.. Og alle tankerne – Nanna Pretzmann
Farvning af tøj i vaskemaskinen

Det der med at være gravid.. igen.. Og alle tankerne

Som overskriften siger så handler dette indlæg om at være gravid – og nok mest med vægt på igen.. Jeg synes nemlig det er helt anderledes at være gravid denne gang end den første.. Okay ja der var også to – denne gang er der en, så rent fysisk og størrelses mæssigt er der ret stor forskel på min mave fra denne til sidste gang.. Men tankerne omkring graviditet er også helt anderledes. Med det mener jeg bekymringerne.. Jeg er nemlig sådan en der bekymre mig – HELE tiden.. Gør jeg det nu godt nok, er jeg en god nok mor, er mine børn glade o.s.v. o.s.v. Vil tro det er meget normalt og noget langt de fleste mødre gør i stor stil?! I første graviditet var jeg så bange for der var noget der skulle gå galt.. En sød læge havde været så “betænksom” at fortælle at når man er gravid med tvillinger er der risiko for at abortere helt hen i 6 måned.. Den kommentar sad bare fast og jeg var så nervøs – nervøs for at miste dem!! Jeg elskede dem jo allerede – fandt dog ud af senere af den kærlighed man føler, når de er i maven overhovedet ikke kan sammenlignes med den kærlighed som opstår det øjeblik man holder miraklerne i sine arme og tænk sig jeg holdte to på en gang 😀 Men ikke desto mindre fjerne det jo ikke angsten for at miste sit mest dyrebare. Samtidig er alt bare nyt og overvældende og jeg følte mig ret usikker omkring det meste.

foto 2 (29)

Denne gang bekymre jeg mig også.. Men bare om andre ting.. Jeg føler mig mere klædt på til moder rollen, hviler mere i mig selv og ved at det her kan jeg altså godt finde ud af 🙂 Men til gengæld bekymre jeg mig for at få svangerskabforgiftning ligesom i første graviditet.. Der var jeg indlagt den sidste måned inden jeg blev sat i gang i uge 35 (endte i akut kejsersnit) og vi tilbragte herefter 3 uger på neonantal afdelingen, for at Blobberne kunne lære selv at spise selv. Men det må jo virkelig ikke ske denne gang, både fordi det er bedst for baby at blive i hulen til termins datoen, men også fordi det ville være et kæmpe svigt for Blobberne, hvis de skulle undvære deres mor i så lang tid!! Når jeg kommer til at tænke på det kan ske vælter den dårlige samvittighed ind over mig og bare tanken om det kæmpe savn, det ville være, at skulle undvære dem, giver mig tårer i øjnene 🙁 Puha..

Men heldigvis er oddsene for det sker heldigvis små og selvfølgelig sker det ikke.. Vel?!

 

Hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin, så kan du finde mig lige her, Facebook her og på instagram lige her (eller bare søg på @tvillingernesmor)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvning af tøj i vaskemaskinen