Frugtdyr – abe & piratskib – Nanna Pretzmann
Pirat fødselsdag

Frugtdyr – abe & piratskib

Blobberne elsker, som jeg tidligere har skrevet, frugt 🙂 Derfor synes jeg det er sjovt at gøre lidt ekstra ud af det frugt vi selvfølgelig skulle have på deres fødselsdag.. Jeg havde googlet mig til lidt inspiration og jeg endte ud med at lave denne abe og et piratskib 🙂foto 1 (31)

Aben var ret simpel at lave. Jeg skar bunden af ananasen, så den kunne stå stabilt. Hovedet er en guatalupe melon. Jeg brugte en kartoffelskræller til at lave to “runde” mærker. Ørene er en appelsin skæret i to – sat fast med et grillspyd igennem melonen. Munden er også en appelsin skåret over med en runding, så den følger melonen og en mund skåret ud. Den er sat fast med tandstikker og det samme er næse/øjne (vindruer) 🙂foto 2 (30) foto 3 (25)

Piratskibet er lavet af melon. Jeg har skåret bunden ud, så den står stabilt og herefter skåret den over på midten og udhulet den. Grillspyd udgør master. Piratflaget er en del af pynten til festen, som jeg har klippet af og brugte. Find flaget her. Lav flag af melon stykkerne og et stykke til foran på skibet. Bind snor mellem masterne.

Super let og sjovt 🙂 Vi havde selvfølgelig frugtsalt og melon ved siden af 🙂

foto 4 (21)foto 5 (17)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pirat fødselsdag