Frugtdyr til vuggestuen – Nanna Pretzmann
Hjemmelavet hyldeblomstsaft

Frugtdyr til vuggestuen

Blobberne skulle selvfølgelig også holde fødselsdag i vuggestuen. Det blev i tirsdags. Hertil lavede jeg igen frugtdyr – denne gang en frø 🙂

Det er ret så simpel. Skær et stykke af bunden, så melonen står stabilt. Jeg brugte en sprittusch til at tegne munden op med inden jeg skar og udhulede. Stykket jeg skar ud brugte jeg til øjne og fødder. Delene satte jeg fast med tandstikker og brugte vindruer til at gøre øjnene lidt sjovere 🙂

image

De fik selvfølgelig en lækker frugtsalat ved siden af 🙂 Frugtdyr er bare det største hit ved ungerne – de elsker dem simpelthen 🙂

foto 1 (32)

4 kommentarer

 • Louise Trabandt

  Hej. Den er så fin. Min dreng går også i dagpleje og jeg har også tænkt at lave sådan lignende men vil lige hører dig, kan man lave den dag inden? Tænkte at noget frugt måske kom til at se lidt kedeligt ud hvis det kom i køleskabet som f.eks. banan stykker??? God dag. Hilsen Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Jeg lavede den dag før og satte i køleskabet.. Men ja man skal nok undgå æble, banan osv, som bliver mørke ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvilken melon brugte du ? Synes den ser gul ud og ikke rød ifht vandmelon 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • En gul vandmelon – købt i Bilka 🙂 Havde aldrig prøvet dem før, så synes det var lidt sjovt. Husker dog ikke hvordan den smagte..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet hyldeblomstsaft