DIY Gyngestol – Nanna Pretzmann
Lammeskind til gyngestol

DIY Gyngestol

Inden vi tog til Sverige viste jeg jer billeder af en gammel gyngestol jeg havde fundet for 150,- på dba (se indlæg her). Hvis i ikke har set den, så kommer der lige et par billeder igen 🙂

gyngestol1gyngestol2

Som i kan se trængte den til en gevaldig omgang. Egentlig havde jeg tænkt mig at male den mint grøn og sætte den på lillebrors værelse, men heldigvis havde jeg ikke nået og købe maling inden lillebror blev til en lillesøster 😉 Så besluttede mig for hvid istedet – det kommer vist til at passe bedre til pige værelset 🙂 Jeg har som tidligere nævnt også fundet et lammeskind til den – se her 🙂

gyngestol3gyngestol4

Sådan malede jeg gyngestolen:

  • Slib med fint sandpapir – sørg for at evt. løst maling er væk
  • Grund med grundmaling
  • Slib igen og mal endnu engang med grundmaling. Lad tørre og overhold tørretid.
  • Mal med den farve du ønsker. Jeg bruger spraymaling, som jeg køber lige her. Den findes i over 80 farvevarianter, så der burde være noget for alles smag 🙂 Til gyngestolen brugte jeg 2 1/2 spray. Lad tørre.
  • Mal evt. igen og husk at lad tørre.
  • Giv en omgang lak for bedre holdbarhed – jeg har brugt en semi blank lak, som er fundet her. Jeg har brugt 1 1/2 spray. Lakken findes også i mat og blank alt efter hvilken glans du ønsker.

Jeg maler udendørs, da malingen flyver en del rundt.

Og her kommer resultatet så – synes det er blevet super godt 🙂

gyngestol5

gyngestol7

Og nu med det skønne langhårede lammeskind, som virkelig er blød og lækkert og sidde på og som jeg synes er prikken over i’et 🙂 Det er forresten fundet her.

gyngestol8

gyngestol9gyngestol10

 

Har du lyst til at følge mig gennem Bloglovin’, så er det her, facebook her og instagram lige her (eller søg på tvillingernesmor) 😀

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lammeskind til gyngestol