Opskrift: Lav din egen sommerdrik (Mokai)

Gammel gyngestol

Jeg bliver simpelthen lige nød til at vise jer billeder af den skønne gamle gyngestol vi hentede igår.

foto 4 (42)

Den er købt via DBA til den nette sum af 150,-.. Synes jo selv det var et kup og glæder mig helt vildt til at begynde og sætte den i stand 🙂 Jeg har en ide om den skal være til Bønnens værelse – måske i en pastel grøn og at der skal ligge et lækkert langhåret skin over den.. Nogle tip til hvor jeg finder sådan et?! 🙂

foto 5 (34) foto 3 (48)

Der er et sjovt gammelt stempel i bunden af stolen – N O Hansens Kjöbenhavn står der.. Mon der er nogen som ved hvor stolen stammer fra? Og hvor gammel den er?

foto 2 (55)

Hvis du har lyst til at følge mig på Bloglovin, så kan du finde mig lige her, Facebook her og på instagram lige her (eller bare søg på @tvillingernesmor)

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Lav din egen sommerdrik (Mokai)