SURPRISE – Nanna Pretzmann
Tips modtages med kyshånd

SURPRISE

SURPRISE ♥ – lillebror havde ingen tissemand og er altså en lillesøster 😀 Hospitalet havde lavet en fejl da de ringede og sagde der lå en dreng i hulen, der stod nemlig pige ved svaret på dna testen 😉 Der var ved at udvikle sig drama i scanningslokalet, for noget var da helt galt med baby eller test, når der ingen tissemand var.. indtil en fornuftig læge kiggede i papirerne og så der stod pige 😀 🙂

Billede: SURPRISE - lillebror havde ingen tissemand og er altså en lillesøster  Hospitalet havde lavet en fejl da de ringede og sagde der lå en dreng i hulen, der stod nemlig pige ved svaret på dna testen Der var ved at udvikle sig drama i scanningslokalet, for noget var da helt galt med baby eller test, når der ingen tissemand var.. indtil en fornuftig læge kiggede i papirerne og så der stod pige  #chok #babypige #scanning #preggo #uge19 #når2prinsesserblivertio3

Har du lyst til at følge mig gennem Bloglovin’, så er det her, facebook her og instagram lige her (eller søg på tvillingernesmor) 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tips modtages med kyshånd