Ammepude.. Hvilken skal man vælge? – Nanna Pretzmann
Seriøst den vase der.. !!

Ammepude.. Hvilken skal man vælge?

Jeg har jo aldrig haft brug for en ammepude før (da amningen med Blobberne aldrig kom op og køre) og er egentlig ret meget i tvivl om hvilken jeg skal gå efter? Hvad er godt/skidt? Hvilket fyld er godt? Noget som er musthave? 🙂
Hjælp… Er totalt på bar bund og er nok ret tilbøjelig til bare at købe en som en pæn, så kom gerne med jeres erfaringer 😉

IMG_0011.JPG

8 kommentarer

 • Helle

  Jeg har fra sebra (skovens dyr) og den fungere for os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kate

  Jeg vil til hver en tid anbefale camcam 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fossflakes! Absolut 🙂 Selve indpakningen betyder ikke så meget – jeg har Småfolk betræk fordi jeg synes de æbler er så fine 😉 Men fossflake holder formen i modsætning til kuglefyld der bliver slattent. Må indrømme jeg ikke har brugt min ammepude så meget til amning, men er glad for den nu han begynder at ville sidde så småt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Fossflakes it is 🙂 Hvad har du så brugt istedet? En dyne eller?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har syet en selv, men har aldrig brugt den. Trækker bare benene op som støtte, dem har man jo også altid med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Vi har haft 3 ammepuder men jeg har vel og mærket aldrig brugt nogle af dem under amning. Jeg brugte mine arme og ellers en pude eller tæppe eller hvad der lige var i nærheden især når vi var ude (også havde jeg en pige som ikke ville ammes når jeg sad op så jeg lagde med hende tit) Men ammepuden er blevet brugt en del når hun ikke har ville sove for så er den rigtig god op af kanten på sofaen det danner et lille hulrum og det har begge mine piger altså bare været helt vilde med. (ammede kun min mindste den store opgav jeg efter 1½ dag)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har stadig ikke fået køb en, så ender nok med jeg bare forsøger mig med dynen 🙂 Kan da godt forså sådan en lille hule har været et hit 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Seriøst den vase der.. !!