HJÆLP – jeg gider ikke ligne et telt… – Nanna Pretzmann
Hvilken bæresele skal man vælge?

HJÆLP – jeg gider ikke ligne et telt…

cirkus

Som overskriften siger, så gider jeg altså ikke ligne et telt. Men faktum er at rigtig meget graviditetstøj bare ikke ligefrem fremmer ens nye former, men nærmere skjuler dem bag et lag af telt agtigt design. Måske er jeg bare uheldig, kigger de forkerte steder? Hvor finder i jeres graviditetstøj?

Jeg bruger selvfølgelig det at min tøj, som tillader det, men da maven sidder ret langt nede, så kan jeg snart ikke bruge almindelige bukser (dem med elastik i taljen) mere. Mine cowboybukser har jeg ikke kunne bruge siden uge 10! Da jeg var gravid med Blobberne havde jeg lidt graviditetsbukser fra H&M, som jeg var ret glade for. Dem solgte jeg selvfølgelig bagefter – dumt! Men kunne godt tænke mig nogle nu..

Jeg elsker at tøjet er tætsiddende og fremhæver maven. Jeg synes nemlig den gravide krop er super flot – hvis den bliver fremhævet på den rigtige måde og ikke bare bliver udstillet som et telt. Så ser det bare ud til man har en underlig figur eller er 30kg større end man egentlig er. Samtidig vægter jeg også højt at tøjet er blødt/lækkert at have på.. Behageligt er måske det rigtige ord 🙂

Pænt, fremhæver ens figur og behageligt – hvor finder jeg det? Indtil videre har jeg fundet lidt hos Bystroom, som jeg er ret glad for – blandt andet deres jumpsuit, som bare er top lækker og behagelig at have på – se den her 😀

foto (1)

Hvis du har lyst til du følge med på facebook her og instagram lige her 🙂

 

 

 

6 kommentarer

 • Den er flot! Og klædelig! Jeg brugte meget Samsøe & Samsøe toppe som en slags kjole da maven ikke var for stor endnu (de kryber jo lidt i længde i takt med at maven bliver større 😉 ) men ellers tætsiddende kjoler og nederdele fra Asos Maternity 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Ja de er også super gode de toppe – dem bruger jeg også 😀 Vil lige kigge nærmere på Asos – tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Først og fremmest – du ser godt ud 😉 Jeg brugte graviditets leggings fra h og m. Og så en sort nederdel til 50,- fra h og m (den brugte jeg også før jeg blev gravid og her efter) men den sidder under maven

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Hvor er du sød 😀 Min mave sidder bare utroligt langt nede, så det er svært at have noget under uden det ser helt tosset ud 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Ja så er det jo ikke nemt. Brugte også graviditetsleggings under nogle elastiske kjoler fra h og m til 80,- Det var utrolig rart at have på og kostede ikke en herregård. Plus man kan bruge kjolerne igen bagefter 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Vildt kjolerne kunne bruges bagefter igen.. Alt jeg havde var helt ødelagt i elastikken pga den store dunk jeg havde til sidst 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilken bæresele skal man vælge?