Hvilken bæresele skal man vælge? – Nanna Pretzmann
DIY rullende kasse til LEGO

Hvilken bæresele skal man vælge?

Jeg har i noget tid været på udkig efter den helt rigtige bæresele til når lillesøster kommer og det er noget af en opgave kan jeg fortælle jer.. Hold op hvor er der kæmpe udvalg. Da Blobberne var små havde vi også bæresele – jeg havde dog været for nærig og fået investeret i noget rigtigt l***. Selvom Blobberne var velpasse med at sidde/ligge deri brugte vi den nærmest ikke, da man fik hammer ondt i nakke/ryg af at have den på og jeg heller ikke følte de sad ordentligt. Så denne gang, da jeg gik på jagt, tog jeg selvfølgelig udgangspunkt i at lillesøster skal sidde så godt som muligt, men også at den skal være behagelig for os forældre at have på. Jeg har kun hørt godt om BabyBjörn, så derfor var det naturligt at lægge min fokus der..

Hos Jollyroom fandt jeg et kæmpe udvalg af Babybjörn bæreseler – du kan se udvalget ved at trykke lige her 😀  Det var også her jeg fandt den bedste pris, ingen fragtomkostninger og iøvrigt en hurtig forsendelse. Alt sammen ting jeg sætter pris på ved en webshop. Iøvrigt har de et KÆMPE udvalg af alt udstyr til børn, så de er bestemt et besøg værd. Kig forbi lige her.

Den bæresele jeg umiddelbart faldt for var den ergonomiske Baby Carrier One. Den er multifunktionel og kan bruge både på mave og ryg. Vi kan faktisk bære lillesøster på 4 forskellige måde og så kan den bruges helt fra fødsels til 3år. Det er altså et kæmpe plus for det vil sige vi faktisk stadig kan bruge den til Blobberne – hvis de altså gider sidde deri 😉 Den har selvfølgelig alle godkendelser i orden, er Oeko-tex og testvinder.

Og som et ekstra plus har bæreselen justerbar design, som betyder vi kan indstille den, så den sidder perfekt på os – så skulle vi gerne undgå øm nakke og ryg 🙂 Indtil videre har jeg kun haft den på uden barn – men kvaliteten virker helt i top. Den er polstret og føles behagelig at have på.

Jeg skal selvfølgelig opdatere jer, når vi tager den i brug med lillesøster og forhåbentlig Blobberne 😀

 

Hvis du har lyst til du følge med på facebook her og instagram lige her 🙂

Babybjörn selen er modtaget som en del af en test fra Jollyroom/Babybjörn, men min mening er som altid min egen 😀

 
7 kommentarer

 • Andeea

  Hvornår har du termin?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Hejsa 🙂

   Det har jeg sidste i november 🙂

   Mvh
   Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  jeg er virkelig super super glad for Manduca

  Den fungerer bare og er super enkel. Så den har også været i brug fra han var ca. 1 måned gammel. Og nu bliver den brugt dagligt til en lille gåtur eller når trætheden melder sig imens der laves aftensmad. Storesøster på 3 synes det er dejligt, når han er med ude at gå uden barnevogn
  Den er også ergonomisk korrekt. De kan ikke sidde udadvendt, men det siges jo også at være en dårlig ide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg kan kun anbefale at bruge en slynge/vikle. De små sidder ergonomisk meget bedre. Det er nemmere at lave noget med dem på og de støtter en del bedre end en sele 🙂 Kig evt på mamas life 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi brugte en Natures Sway hvor babyen ligger skråt over maven/brystet da han var helt lille, den var rigtig god og jeg havde ro i at jeg ikke belastede den lille ryg for meget, fordi han lå ned, bare lidt som en bylt eller hvordan man nu skal sige det. Da han blev større købte vi en Ergobaby som virkelig var god og også den havde jeg det ok med at bruge fordi babyen sidder i frøposition (noget jeg læste mig til er afgørende rent ergonomisk, det har du sikkert også undersøgt 🙂 ) Nu har jeg holdt en pause med den fordi jeg synes at han er liiidt stor, men dit indlæg mindede mig lige om at det skal prøves at have den på ryggen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Jeg har brugt ergobaby til mine 2 børn – og kan kun anbefale den! Jeg har brugt den helt frem til min dreng var 3,5 år – så hyggeligt 🙂 Når de er så store, så kan børnene bæres på ryggen…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY rullende kasse til LEGO