Nissedør – Nanna Pretzmann
Lille tip til legetøj

Nissedør

I know.. der er længe til december, men vil gerne være i god tid, for det er super vigtigt for mig/os at skabe nogle traditioner og hygge omkring december, som gør den helt speciel for Blobberne 🙂

Jeg er i tvivl om Blobberne stadig er for små til helt at forstå det med en nissedør og nisser, når vi kommer til jul i år.. Der er de 2,5år. Men vi prøver og jeg har også en ide om nisse skal have grød i de små skåle og at nisse skal lave små nisse streger, som at farve mælken, spise af småkagerne, flytte rundt på tingene, give hundene neglelak på osv. 😀 Ih jeg glæder mig allerede til at det bliver december – lillesøster er her – og vi alle fem rigtig skal jule og hygge os 😀

Prøv at google “nissedør”, der kommer så mange fine muligheder frem 🙂 Viser selvfølgelig også vores nissedør frem, når vi når til december og den kommer op. Tænker også døren skal males, men kan ikke helt bestemme mig for farven – rød eller hvid? Tror det ender med rød og så måske få den til at se lidt slidt ud..foto 1 (22)

Jeg har fundet alt udstyret til nissedøren hos Miniaturehuset – det er egentlig til dukkehus – tryk her for at komme til siden 🙂

Her er lidt eksempler fra Google, som jeg synes rigtig godt om – ved at trykke på billedet kommer du til ejermandens blog – håber det er ok med dem jeg låner og henviser 🙂

 

Har du en nissedør jeg må se, så send gerne billeder på tvillingernesmor@outlook.dk 😀

 

2 kommentarer

 • Lisa

  Åhhh – jeg glæder mig også allerede til at finde vores frem igen i år. Vores søn var 3 sidste år og det var et HIT!! koncentrationen om det var der ikke hele tiden, men han syntes det var SÅ spændende!! Hos os var den dukket op (belejligt) oven på en kommode da lillebror er en lille pilfinger som ikke ville kunne lade den være. I år tror jeg den skal flytte plads 🙂 her lavede Nissen også små drillerier. Døren var jeg så heldig at få min far til at lave (han er tømrer). Slutteligt vil jeg sige, at jeg for ikke så længe siden er faldet over din blog men allerede er ret glad for den. Er selv tvilling og så er der bare altid et eller andet særligt at følge med i andre tvillingers liv

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Hejsa Lisa,

   Ih det er jeg glad for at høre, så burde pigerne altså også allerede kunne få lidt ud af den i år 😀 Glæder mig simpelthen sådan 🙂
   Ej hvor sjovt. Jeg er glad for du kan lide at følge med 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille tip til legetøj