Sebra Interior – Nanna Pretzmann
DIY: Filtsky uro

Sebra Interior

Det nye katalog fra Sebra er netop kommet på gaden og du kan se det lige her 🙂 Det er propfyldt med lækre sager fra start til slut 🙂 Blandt andet dette lækre sengesæt, som vi har fået til lillesøster sammen med den aller sødeste hæklede kanin. Jeg synes især ternerne er rigtig fine. Det skal også nævnes at sengetøjet er GOTS certificeret og 100 % økologisk. Det er noget vi kan lide 🙂

 

 pastel pink kanin bamse fra Sebra

Nogle af de ting, som jeg er helt forelsket i, i det nye Sebra katalog er blandt andet deres nye legekøkken – er det ikke fantastisk. Skønt design, som er fantasifuldt udført. Thumps up – det er jeg sikker på ville være et kæmpe hit hos Blobberne og det ryger straks på vores ønskeliste 😀

Som i ved er vi så småt ved at kigge på at lave lillesøsters værelse og hun skal da klart have sådan en dukkevogn – er den ikke uimodståelig? Og super praktisk til at lærer at gå med, når den tid kommer 🙂 

Jeg er også tosset med det skønne udvalg af dukker og dukkeudstyr, som man finder hos Sebra. Det er retro, moderne og fantasifuldt på en gang og det rammer altså lige i hjertet på mig og er sikker på Blobberne og lillesøster også ville elske det 😀

Hvis du også kunne tænke dig at få fingrene i et skønt sengesæt og en hæklet kanin, så skal du kigge forbi min instagram lige nu – der har du nemlig muligheden for at vinde 😀 Tryk her for at komme til instagram.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY: Filtsky uro