Seriøst den vase der.. !! – Nanna Pretzmann
HJÆLP - jeg gider ikke ligne et telt...

Seriøst den vase der.. !!

Hold da op – har aldrig i mit liv set så meget kaos over en vase!! Som overskriften antyder er det selvfølgelig Kählers Jubilæumsvase jeg mener. Igår var jeg dybt taknemmelig for, at jeg, ikke arbejder i Imerco.. Stakkels medarbejdere som måtte tage imod møgfald på møgfald over noget de reelt ikke har en indflydelse på 🙁
Det er jo vildt som Jubilæumsvasen har skabt debat og hevet noget af det mindst pæne frem i rigtig mange mennesker.. Hvis du vil se lidt af alt dramaen, så kig evt forbi Imercos facebook eller trustpilot.. Wow – min mor har altså lært mig at sådan taler man ikke!!

IMG_0006.JPG

Med fare for at blive lagt for had nu, ja så forstår jeg helt ærlig slet ikke den helt overdrevne reaktion.. Hvad alverden sker der for folk måde at agere og opføre sig på. Det er sgu da dybt pinligt!!
Jeg kunne egentlig også rigtig godt tænke mig vasen, men fik den ikke forudbestil og ej heller lettet måsen ned forbi en butik i tide. Det synes jeg da er ret så ærgerligt, for har bestemt ikke tænkt mig at give tredobbelt pris på DBA! Men helt ærligt så går livet da videre – også uden at svine andre mennesker til.. Tal pænt, så tager andre dig altså også en tand mere seriøst 😉

Ps har du en vase i overskud, så send gerne en min vej 😀

Hvis du har lyst til du følge med på facebook her og instagram lige her
Bloglovin’ finder du her :D

6 kommentarer

 • Jeg tænker også what the fuck?! Både over folks opførsel, men også vi ikke har bedre ting at gå amok over her til lands. Men skide godt spillet af Kähler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Det er jo helt sindsygt den både folk opfører sig på.. Seriøst hvis ens største problem er at man ikke fik Kähler vasen, så tror jeg der er gået noget galt med prioriteringer.. eller også har man det bare så let og aner det slet ikke selv:D

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er SÅ enig… og faktisk lidt rystet, men jeg går heller ikke så meget op i dims og dut 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tvillingernesmor

   Jeg er virkelig rystet over det masse hysteri der har samlet sig om den vase – det er helt crazy 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Helt enig. Det har simpelthen taget helt overhånd med den vase.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bonnie

  Uha! Endnu et bevis på, at danskerne virkelig må være verdens lykkeligste folk – eller hvordan!? For når nu man ikke har fået netop den vase, man nøje havde udtænkt sig, så braser verdenen!?… Så sidder jeg her, og overvejer, om mon jeg har mine prioriteringer i orden!? Jeg kunne, hvis jeg havde været heldig, sikkert have købt den famøse vase, men nu faldt jeg bare ikke over den, og btw; så passer den heller ikke heeeelt ind i mit hjem, som af forskellige årsager er sparsomt, når det kommer til striber

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP - jeg gider ikke ligne et telt...