Bræk syge!! – Nanna Pretzmann
Så tal dog pænt!!

Bræk syge!!

IMG_0919.JPG
Som jeg fik nævnt igår, så er C syg igen. Far hentede i vuggeren igår og de nåede kun lige ind ad døren herhjemme før hun kastede op ud over mig, sig selv, gulve og døre.. Puha det der med bræk det har jeg det altså lidt svært med.. Mit mundvand stiger med det samme og mine egne bræk reflekser går i gang. Havde en ide om det ville ændre sig, når jeg blev mor.. But oh no it hasen’t 😛 Jeg kan stadig ikke klare det – nu bliver jeg ligesom bare nød til det.. Der er jo ikke andre til at vaske barnet og gulvet af 😉
Nå, men egentlig ville jeg bare beklage at der er lidt stille på bloggen pt, men vi drukner lidt i syge børn, arbejde og overskuddet har ikke helt været her 🙁 Men jeg lover at vende stærkt tilbage..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tal dog pænt!!