Halloween til min fødselsdagsfest?! – Nanna Pretzmann
Uld - jeg har brug for jeres erfaringer?

Halloween til min fødselsdagsfest?!

Jeg fylder 30 (GISP!!) i november – faktisk lige inden min termin med lillesøster, så derfor overvejer jeg at holde min fødselsdag enten lidt før eller efter. Bliver det før, så har jeg tænkt lidt på at gå all in og holde en Halloween fest med græskar, hekse, edderkoppespind, blod og hvad der ellers hører sig til 🙂 Det har vi aldrig gjort før.. Egentlig har vi nu aldrig gjort noget ud af Halloween (heller ikke i min familie, da jeg var yngre), men det virker lidt til, at det er en tradition som bliver større år for år – også i DK, men måske man skal springe med på bølgen og give det en chance.. Sidste år lavede jeg da også græskar med Blobberne – synes de er så enormt hyggelige udenfor døren med lys i og jeg har set butikkerne allerede har sat de første græskar frem 🙂 Nå, men jeg kan jo godt li’ at kigge efter inspiration på nettet og derfor har jeg da også allerede været på udkig efter Halloween udstyr og kostumer, for snart går det jo løs og så risikere man jo, at man ikke kan få hvad man helst vil have 🙂 Udlover det så har Kostumelandet altså 20% på alt lige p.t. og jeg elsker et godt tilbud 😀 Her er lidt billeder af hvad jeg tænker på af dekorations udstyr.. Det med kostume til mig selv bliver nok en tand mere besværligt, for baby dunken er ligesom lidt i vejen.. Haha, men finder nok på noget 😀 Dog har jeg ikke kigget på det endnu 😉 Hvad er Halloween uden en uhyggelig gravsplads? Der er også massere af knoglepynt på siden – det må også være et must. gravsplads

Massere af edderkoppespind må også være et must 😀 Det fås jo i alle former og farver, men synes godt om det lilla med edderkopper her 🙂

edderkoppe

Og så skal der jo altså en heksegryde med tåge til 🙂

gryde

Og se så lige de her små græskar skåle – de er da perfekt til lys eller slik 🙂 græskar   Til sådan en fødselsdags fest skal vi jo også servere noget aftensmad, men hvad er Halloween mad?! Tænker måske spaghetti og kødsovs kan gøre det ud for tarme og blod.. Men er der nogen af jer der har nogle super gode ideer?? Så smid gerne en kommentar herunder. Vi skal i hvert fald servere nogle sjove drikke f.eks. med en afskåret finger i, men jeg mangler også ideer til drinks, som passer godt til Halloween? 🙂

finger

Ligger i inde med andre super ideer, så høre jeg altså rigtig gerne fra jer.. Jeg elsker, når en fest er gennemført, så både små som store tips er meget velkomne 🙂

Tænker også at lave flere indlæg dedikeret til Halloween menu/drinks/fest, så hvis i har nogle ideer, som jeg kan dele på bloggen til inspiration (selvfølgelig med credit/link til dig), så send mig også gerne en mail tvillingernesmor@outlook.dk 🙂

Billederne er i øvrigt lånt ved Kostumelandet. Og jeg har sat link ind på dem, så i let selv kan finde frem til Halloween tingene 🙂

3 kommentarer

 • Pia

  Jeg er tidligere faldet over dette hjemmelavede kostume, og det passer jo perfekt med en baby i maven 🙂 http://biancaskageverden.blogspot.dk/2014/04/fastelavnsfdselsdag-familien-skelet-diy.html kh Pia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha hvor er det sjovt 😀 Tak for linket Pia 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor fint I har fundet mit kostume. Det var vildt sjovt at lave og vagte stor begejstring. Har faktisk brugt blusen til det sidste da jeg synes det var lidt sjovt.
   Synes din fødselsdag idé er super. Det er lige sådan noget jeg kunne finde på, men har det vist også med at gå All in. Kig evt på min blog under temafester her ligger billeder fraTroldens 1 års fødselsdag 🙂 fyldte selv 30 år en uge før termin med lillebror. Var dog desværre så smerteramt at det ikke rigtigt blev fejret. Så må tage revanche en anden gang 😉 god fornøjelse og god fest 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uld - jeg har brug for jeres erfaringer?