Huskøb: Den hulede vej til drømmehuset – Nanna Pretzmann
Mandag morgen, syg Blob og træt mor

Huskøb: Den hulede vej til drømmehuset

For efterhånden længe siden gik vi på jagt efter det perfekte hus – og hold da op det har været en vej fyldt med udfordringer og mange, mange, mange fremvisninger.. Seriøst hvor kan det være nogle dygtige fotografer (*host*host* photoshop) de ejendomsmæglere bruger.. På nettet ser man et skønt, ja nærmest nyt hus, som er virkelig idyllisk beliggende med egen sø – ved fremvisningen et faldefærdigt skur på en mark med et fælles lokum med naboen og motorvejen kørende henover taget.. Søen viste sig at være en gammel stinkende mose, som igennem tiden har været brugt til losseplads!! Okay, okay måske ikke helt så grelt, men seriøst hvor har vi følt os snydt nogle gange.. Og følt at billeder/beskrivelser overhovedet ikke hang sammen med virkeligheden og da heller ikke prisen.. Men endelig fandt vi det, som vi følte og tror på kunne blive vores drømmehus og der vi har lyst til at bo.. Det som kunne skabe gode rammer for os, Blobberne og lillesøster.. Det var i juli måned – nu sidder vi i september og overtagelsesdatoen er endnu engang blevet udskudt.. Det er et dødsbo vi har fundet og det gør altså overhovedet ikke tingene nemmere. Ved første øjekast virkede det hele så let – vi blev forholdsvis hurtige enige om prisen og en hurtig overtagelse. Men her stoppede det lette altså også. Når man handler dødsbo er det nemlig en bobestyrer, som står for salget og det går altså ikke hurtigt skulle jeg hilse og sige.. Det tager minimum 14 dage hver gang der skal svares på noget.. Og lige som vi troede at nu var overtagelsen d. 1/10 sikker – ja så kom vandprøven (sådan en tager man på landet) tilbage og var altså ikke i orden 🙁 Det krævede en ekspert og nu en masse venten på at forsøge at udbedre hvad der kan være fejlen, en ny vandprøve og forhåbentlig om et par uger en godkendelse af vandprøven.. eller er det forfra igen 🙁 Og midt i det hele vil sælger så pludselig ikke skrive under på aftalen, men afvente resultater. D.v.s de ikke er forpligtet på nogen måder. Det er jo bare ikke i orden!!

Vi krydser fingere, for hold da op hvor det bare fylder i hovedet hele tiden og jeg får stress, som i virkelig stress over der slet ikke er styr på noget.. Terminen nærmer sig og jeg ville jo gerne at baby og flytning ikke faldt lige oveni hinanden.. Mest for Blobbernes skyld, da det jo bliver en kæmpe omvæltning i forvejen, at der kommer en lillesøster!! Og så gør det, det nok heller ikke lettere at jeg er smæk hammerendes fyldt med hormoner og hyler bare baby daddy kigger forkert (LÆS hvad jeg synes minder om forkert) på mig.. Haha tror ikke den stakkels mand har det let for tiden 😀 Billedet er lånt her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mandag morgen, syg Blob og træt mor