Hvor blev mit privatliv af?! – Nanna Pretzmann
Lille update - vagtlæge og frustreret mor

Hvor blev mit privatliv af?!

IMG_0962.JPG
Nu ligger jeg på sofaen med en Blob på hver side, Ramasjang i baggrunden og blogger på min telefon. Det er da ikke det værste, faktisk er det ret skønt og nyder altid, når de har lyst til at putte tæt og kramme 🙂
Men kender i det med aldrig, aldrig at have 2 minutter for sig selv?! Siden fredag har C jo været syg, så det betyder begge Blobbere er rykket i vores seng. Z nægter pure at sove på værelset, når C ikke er der. Og C vågner hver 5 minut natten lang, så det er altså lettere at have dem i sengen. I realiteten betyder det så at far som regel ender på sofaen og mig i sengen med den anden.. Det er jo skønt at putte med dem, men efter flere døgn på denne måde (uden ordentlig søvn), så trænger man bare til lidt tid – bare 5 minutter helt for sig selv..
Det eksistere bare ikke – lykkes det at snige sig ud på toilettet uden en eller begge Blobbere, ja så opdager de hurtigt en af os er væk og er nærmest ved at banke døren ind.. Eller skriger løs.. #OMG.. Følger de med, ja så starter kampen, om at forklare, at de altså ikke behøver, at stikke hovedet helt ned i toilettet, for at kigge om mor nu rigtigt nok tisser 😀 Haha hvad skete der for det med at have en intimsfære?! Det føles efterhånden, som længe siden 😛
Selvom jeg elsker mine piger overalt på jorden, så trækker de her dage med sygdom virkelig tænder ud.. Synes det er skidehårdt..
Igår listede jeg mig (vellykket) ud på toilettet og tændte for vandet, så kan man nemlig ikke høre de andre i hjemmet og ved i hvad.. Jeg nød stilheden.. #bigtime.. I know.. #sadbuttrue 😀 Gør i også fjollede ting?! Eller er det bare mig?!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille update - vagtlæge og frustreret mor