Ja det er en lort!! – Nanna Pretzmann
Racoon vinter 2014 - vinterjakke og flyverdragte

Ja det er en lort!!

IMG_0423.JPG
Ja det er en lort eller resterne af en 😛 I morges, da Blobberne og jeg skulle til og køre mod vuggeren, er jeg ved at spænde C fast.. Jeg kigger til siden, for at se at Z ikke løber væk (ja det kan hun godt finde på, den bandit), men ak nej hun er ikke ved at løbe væk – hun står og hopper i en lort!! Moderen råber: “neeeejj ikke hoppe i lorten skat” og nej, det er ikke en af de ting jeg havde forestillet mig selv råbe efter mit barn 😉 Men hvad gør ungen? Hun kigger meget demonstrativt på mig, mens hun hopper videre på den mest trodsige 2 årige måde.. ala haha vi prøver grænser ved at hoppe i lort!! Christ 😀 Hmm men jeg får hevet hende op af lorten og sat hende i autostolen, men inden jeg når at tage skoene af hende, så tvære hun da lige lorten af i forsædet og griner af mig… OMG!! Og får et mindre (læs: kæmpe stort) hysterisk anfald, da jeg vover at tage hendes sko af hende, for at få skyllet lorten af 😉 Det var heldigvis en af de morgener med lidt mere overskud, så kunne sgu ikke lade være med at grine af hende, da vi endelig kørte mod vuggeren 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Racoon vinter 2014 - vinterjakke og flyverdragte