At blive forældre og forholdet til lort

Man flu!!! Og netflix..

IMG_0616.JPG
Så skulle man så tro der kom et indlæg om baby daddy, men nej det er mig.. Jeg tror jeg er ramt af den berygtede og frygtede Man Flu. At være mor til to, gravid og syg er simpelthen en cocktail, som har gjort mig totalt pylret og ynkelig.. Jeg er helt færdig og tror for første gang nogensinde jeg kan sætte mig ind i hvordan de stakkels mænd har det hver gang en influenza truer deres krop 😀
Det eneste der holdt mit humør oppe idag var en skøn, skøn overraskelse i postkassen 🙂 Et abonnement på Netflix <3 <3

IMG_0613.JPG
Det skal dog siges, at vi allerede har haft et abonnement længe, som vi er meget glade for herhjemme og som jeg ikke kan andet end anbefale til jer 🙂
Jeg elsker bare overraskelser og gaver – især når jeg er dødelig syg 😉

Tilbage til Netflix, så er det skønt med et kæmpe udvalg af film og tv-serier, som kan ses lige præcis, når man har lyst og vigtigst af alt tid. Det er ikke altid Blobberne mener mor skal se tv lige når favorit serierne kommer. Men hos Netflix får jeg alligevel styret mit behov for fjollede amerikansk tv-serier som Gossip Girl, Pretty Little Liars og 90210.. Og ja jeg sluger det råt og elsker det #pinligt #mensandt 😀 Min mand #notsomuch, men han finder så til gengæld alle mulige mærkelig programmer/serier om krigstiden, biler og hvad de mænd nu ellers går op i 😉 Til tøserne er der stort udvalg af tegnefilm, så hos os er det faktisk hele familien som bruger det 😀

Hvis du skulle have lyst til at prøve det, så ved jeg at første måned er gratis, hvorefter du bare kan afmelde igen – hvis det ikke er noget for dig alligevel. Men alt det kan du læse mere om her.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At blive forældre og forholdet til lort