Mandag morgen, syg Blob og træt mor – Nanna Pretzmann
Småkage dyr

Mandag morgen, syg Blob og træt mor

IMG_0785.JPG
Det lader til at moderen har smittet stakkels C! Ingen af os har knap lukket et øje i nat, da hun faktisk næsten har skreget siden kl 22.30 igår 🙁 Heldigvis tager de sig begge en tiltrængt lur nu og jeg håber hun vågner og har det lidt bedre.. Søsteren er bare godt udkørt, fordi hun selvfølgelig blev holdt vågen af skrigen og selv blev overtræt og ikke kunne falde til ro og sove heller..
Puha sådan en nat trækker virkelig tænder ud. Hader når man ikke kan trøste og de har det dårligt!!
Det passer selvfølgelig heller aldrig ind i kalenderen at de bliver syge, men det er der jo så ikke noget at gøre ved. Vi bliver bare nød til at få det til at fungere. Heldigvis er min søster guld værd og hun har faktisk overtaget den del af mit arbejde, som ikke kunne udskydes :-* Seriøst det er bare for skønt, at hun har lyst til at træde til at hjælpe. Det gør mig glad!! Hvad gør i, når ungerne bliver syge? Vores bedsteforældre arbejder jo stadig allesammen, så det er faktisk ikke det letteste for os at finde pasning på en hverdag, hvilket gør, at det i perioder selvfølgelig har gået meget ud over vores arbejde, når Blobberne har været syge (det var de hele vinteren sidste år)..
Faktum er selvfølgelig også at man helst vil være hos dem, når de ikke er friske!

Billede er lånt her

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Småkage dyr