Prinsesse scones med chokoladestykker

Imens far hentede Blobberne i vuggeren skyndte jeg mig at slå en portion scones sammen, som vi rigtig kunne hygge med 🙂 Desværre nåede far og børn kun lige at komme ind ad døren før C blev syg og kastede op.. Øv 🙁
Men synes nu alligevel i skulle have
Opskriften på prinsesse scones med chokolade
12 stk. pr. portion
2 æg
2 spsk sirup
50 g blødt smør
1 dl mælk
250 g hvedemel
3 tsk bagepulver
1⁄2 tsk groft salt
100 g havregryn
Hakket chokolade
Lyserød farvepasta (kan købes her)
Pensling
1 sammenpisket æg
Pisk æggene med sirup. Rør smørret ud i æggene sammen med mælken. Tilsæt de øvrige ingredienser og slå dejen godt sammen.
Rul dejen ud (ca. 1½ cm tyk) på et meldrysset bord. Udstik 12 scones med et glas eller lignende. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl med æg. Bag midt i ovnen til de er hævede og gyldne i kanten.
Server lune og nybagte med smør 🙂
Bagetid
Ca. 10 min. ved 200°.
Ingen kommentarer endnu