Så tal dog pænt!! – Nanna Pretzmann
Prinsesse scones med chokoladestykker

Så tal dog pænt!!

Dette indlæg har jeg tænkt på et stykke tid og jo mere jeg bruger de sociale medier jo mere relevant synes jeg faktisk det bliver! For at sige det ligeud, så synes jeg faktisk det er forkasteligt den måde voksne mennesker agere på, på de sociale medier som facebook og instagram.
Hvor dælen er almen pli og opførsel blevet af? Er det virkelig sådan vi er opdraget hjemmefra?! Jeg ved i hvert fald jeg ikke er og det undre mig da egentlig ikke at mobning bliver et større og større problem. Hvordan alverdens skal man lærer sine børn om respekt for sine medmennesker og god opførsel, hvis man ikke engang selv kan styre sig foran pc’en eller mobilen?!? For faktum er jo at langt de fleste mennesker, som går LANGT over stregen bag skærmen aldrig ville opfører sig på den måde in real life. Eller det håber jeg da ikke de ville!! Men hvorfor pokker er det så pludseligt helt ok, bare fordi man kan gemme sig bag en skærm?! Er det fordi det ingen konsekvenser har? Eller? Personligt har jeg f.eks. lagt mærke til at nogle mennesker er gengangere i diverse grupper på facebook og ligesom altid sørger for at levere den dårlige stemning og at svine folk til.. But why?! Er det en måde at lukke damp ud på? Får man det bedre med sig selv?! Personligt ville jeg aldrig skrive noget som jeg ikke kunne finde på at sige in real life og kunne aldrig finde på at svine tilfældige mennesker til på nettet (ej heller webshops som Imerco;) ) – heller ikke selvom jeg er dybt uenig med dem..
Synes tendensen nærmer sig hetz agtige tilstande hvor folk stimler sammen og smider om sig med grimme, ondskabsfulde og endda truende kommentarer.. Jeg synes slet ikke det er okay, men hvordan løser man det, som jeg opfatter, som et voksende problem?!
Er det frem med bandekassen og senneppen på tungen på god gammeldags maner?!
Hvordan ændre man tendensen i en mere positiv retning, hvor det ikke er okay at opfører sig så modbydeligt overfor hinanden?

IMG_0887.JPG

Billede er lånt her

1 kommentar

  • Du har SÅ meget ret. Har selv for nyligt lavet et indlæg om hvorfor jeg fravælger Facebook. For det er lissom bare blevet normen, at man må sige hvad som helst dér. Jeg håber (ikke ret karma-agtigt) at dem der kommenterer træls (om Imerco, Jensens Bøfhus, Vores Børn eller…..) bliver valgt fra af kommende arbejdsgiver eller kæreste pga deres dårlige kommentarer på Facebook. Det ville i hvert fald skræmme mig væk. Tror at folk glemmer almindelig pli, når de sidder dér bag skærmen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prinsesse scones med chokoladestykker