Se lige lillesøsters smukke seng (og totalt møbel crush) – Nanna Pretzmann
Give-away: Philips LivingColor

Se lige lillesøsters smukke seng (og totalt møbel crush)

Den lille trutmund skal jo også have et dejligt og trygt sted at sove, så derfor har vi selvfølgelig været på jagt efter en babyseng til hende, så alt kan være klar, parat til november 🙂

Moderen har en forkærlighed for Flexa møbler og heldigvis var Baby Daddy enig i, at designet er virkelig lækkert, så beslutningen var ikke svær. Det skulle være en baby Cot Bed. Designet er virkeligt smukt med de afrundede hjørner og så er jeg helt vild med at det er en fem-i-en seng og den derfor faktisk kan bruges helt til 4år 🙂 Totalt smart at man kan starte med at tage et par tremmer ud. Hvis hun kommer til at sove lige så uroligt som hendes søstre, så bliver det nyttigt, så hun ikke falder ud;) Iøvrigt snakker vi også om at udskifte Blobbernes senge og der har Flexa altså også virkelig nogle skønne junior senge, som vi skal have kigget nærmere på 🙂

Du kan forresten se en video af babysengen lige her, så får man et bedre indtryk af de forskellige stadier sengen kan bruges i. Jeg viser selvfølgelig også flere billeder, når sengen er pakket op og værelset indrettet 😀

Og så bliver jeg altså også lige nød til at vise møblerne fra Flexa Play kollektionen – dem savler jeg også totalt over og ville elske at indrette Blobbernes nye værelser med dem (håber stadig hushandlen lykkes – læs mere her) 🙂

Lækre opbevaring og bord/taburet sæt 😀 Og farverne kan mikses på kryds og tvær. Hvis jeg skulle vælge skulle bordet være hvidt og taburetter i hver farve. Det ser så fint ud 🙂

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away: Philips LivingColor