Uge 33 - til jordemoder tjek

Årets vinterstøvler

IMG_1312.JPG
Så er årets vinterstøvler i hus 🙂 Det blev disse lækkerheder fra Bykier. Som i måske har lagt mærke til så har jeg en seriøs svaghed for dyreprint – især leo og jeg er altså helt tosset med designet på de her støvler 😀
Det er første gang vi prøver Bykiers vinterstøvler, men ind til videre må jeg sige at støvlerne simpelthen virker så lækre. Både i form, komfort og design. Der er uld for og det håber jeg altså også kommer til at give pigerne en mere behagelig temperatur omkring fusserne 🙂
Pigerne har selvfølgelig også allerede været i støvlerne og de er også godkendt derfra – faktisk gik C rundt i dem hele dagen igår. Vel og mærke indenfor 😀 Et ekstra plus er åbningen, som gør det super let for pigerne selv at tage skoene af og på. Det betyder altså også meget.
Støvlerne kan findes hos Bykier lige her

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 33 - til jordemoder tjek