Der er blevet så koldt.. – Nanna Pretzmann
Opskrift på snegle pølsebrød

Der er blevet så koldt..

Vinteren nærmere sig og de sidste morgener har der været koldt – sådan virkelig koldt. Når temperaturen begynder at falde, som den gør nu, så er der altså ikke noget bedre end at kravle i en lækker strik, ind under tæppet på sofaen, gang i brændeovnen. Alt imens man selvfølgelig nyder et krus varm kakao med skumfiduser 😀 #momisdreaming – realiteten er jeg har brugt endnu en nat i fodenden, fordi Blobberne sov hos mig.. Begge har stadig feber 🙁 Og i de vågne timer i nat har jeg haft god tid til lidt shopping, men drømmen om varm kakao foran brændeovnen i en af strikkene nedenfor lever altså stadig i mit hoved 😛 Jeg har været forbi Bootz, som stadig har midseason sale, hvor man spare op til 30%, altsåogså på efterårsstrikken 🙂

Spar 30% på efterårsstrikken

IMG_1691.JPG
1. Maison Scotch // 2. Esprit Casual // 3. Mango

Tryk HER for at gå til Bootz strikketrøje udsalg 😀
Tryk HER for at gå til hele udsalget 😀

Indeholder aff. links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på snegle pølsebrød