En lille natlampe – Nanna Pretzmann
Halloween græskar udskæring

En lille natlampe

IMG_1076.JPG
Den her lille kanin natlampe fra Brother Max var egentlig tiltænkt Blobberne som en lille gave, når de skulle flytte på hver deres værelse i vores nye hus, men pt er det udsat (læs mere her) og Blobberne er syge på anden uge #morertræt, så vi tænkte det måske ikke var et helt tosset tidspunkt at få en lille gave uden anledning 🙂
Den søde lille kanin er en bærbar natlampe, som enten kan stå på natbordet eller f.eks. hænge på dørhåndtaget. Derfor havde vi også tænkt det var perfekt på deres nye værelser. Vi havde netop tænkt den kunne hænge på døren, så Blobberne selv kunne finde døren og tage lampen med, hvis de vågner og har brug for at komme ind til os i løbet af natten. Lige nu er især Z ret vild med ninen (//kaninen), som hun bruger i leg og så er det altså et hit at den lyser i forskellige farver 😀
En smart detalje jeg bliver nød til at nævne – hvis lysen bliver tændt på værelset i løbet af natten, så slukker lampen automatisk og tænder igen, når lyset slukkes.

Vi har fundet kanin lampen hos Mammashop, som du kan finde lige her.
Pt er den forresten på tilbud, så du skal nok være hurtig, hvis du vil have en 🙂

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween græskar udskæring