Lægen imorges efter endnu en nat uden søvn – Nanna Pretzmann
Halloween cakepops - øjenæbler

Lægen imorges efter endnu en nat uden søvn

IMG_1867.JPG
Selvom pigerne ser veltilpasse ud her, så har nætterne i weekenden godtnok trukket tænder ud.. Vi har ikke sovet siden kl 3!! Men nu har vi da en forklaring.. Omend den gerne måtte have været anderledes..
C har væske i/på ørene.. Skulle ifølge lægen være helt normalt ovenpå en mellemørebetændelse, som hun netop har fået penicillin for. Så vi skal bare behandle med panodil til natten og komme igen om en mdr, hvis ikke det bliver værre.. Hvis det fortsætter i 3 mdr snakkede lægen narkose og dræn.. Aner intet om det med væske på ørene, men synes altså det lyder så voldsomt med dræn og narkose.. Bliver ret bekymret!! Nogle herinde der har øre børn, som vil dele deres erfaringer??
Z har en infektion i kroppen – hun fik et prik i fingeren, hvor de testede det. Og det har altså sat sig som en voldsom hoste, men kun når hun ligger ned.. Så hun er hun den heldige indehaver af en maske og noget medicin, som skal hjælpe til at gøre vejrtrækningen lettere for hende om natten..
Mandag morgen… Nu håber vi bare de snart får det bedre..
Del meget gerne jeres erfaringer..

7 kommentarer

 • Mette C

  Det er ikke sjovt at se sit barn blive lagt i narkose for at få dræn, men jeg LOVER dig at du ikke vil fortryde det. Det er en enorm lettelse for barnet at få dræn, og dermed også for forældrene.
  I øvrigt behøver du ikke få en henvisning for at komme til ørelæge. Og der er ofte lang ventetid, så bestil hellere en tid med det samme. Du behøver jo ikke få dræn til hende blot fordi du tager til ørelæge, men det er altså rart at få hende undersøgt af en specialist. Og har hun virkelig brug for dræn, vil du ellers skulle give hende panodil hver nat i en måned indtil lægen henviser dig, og derefter indtil ørelægen har tid. Det er meget panodil i en lille krop…
  Held og lykke ♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ved du hvad det har du faktisk helt ret i. Tror vi vil have bestilt en tid ved ørelægen hurtigst muligt, for panodil i en mdr duer jo ikke. Vi kan ligeså godt få det tjekket istedet for bare at gå og vente. Det er også synd for C at trække tiden.
   Jeg blev egentlig bare lidt overrasket over det med væsken, for troede helt ærligt det var halsbetændelse hun havde da hun var syg sidst (lægen var ikke sikker på møb eller halsbetændelse – men da hun ikke ville spise tænkte jeg det var halsen) og i nat er første gang hun selv har sagt “av øre”.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men puha får ondt i maven af og tænke på narkose :/ Håber der ikke bliver nødvendigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  jeg har et ørebarn som snart bliver 2 år. Hun fik lagt dræn da hun var omkring 1 år og det er simpelthen det bedste jeg har gjort for min datter.. Hun har ikke haft mellemørebetændelse eller andre øreproblemer siden (7-9-13) Det startede ud med at hun fik mellemørebetændelse og efter endt penicilin behandling havde hun stadig mellemørebetændelse så fik hun en behandling mere og den virkede heldigvis, men så fik hun det en lille mdr efter igen og så sendte vores egen læge os ørelægen. Hun rådede os til at få dræn i pga årstiden efterår/vinter og fordi hun er vuggestuebarn. Og at hun helt sikkert ville rende ind i flere omgange mellemørebetændelse, hver gang Km blev forkølet og det går de små størrelser jo temmelig tit om vinteren og de smitter jo også hinanden i vuggestuen. Så vi valgte at få dræn og det var helt sikkert det rigtige valg!!! Og ja det er ikke sjovt at se sin lille sveske blive lagt i narkose, men hold op hvor er de altså dygtige, fra hun kom i narkose og til hun vågnede igen, der gik der max 15 min. Og da vi kom hjem igen, spiste hun normalt og var i super humør 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre med en god erfaring 😀 Det virker bare så voldtsomt, når der pludselig tales narkose ovenpå en omgang møb. Men jeg kan jo sagtens se fornuften mht vuggestue og forkølelse. Vores var stortset snottede hele sidste vinter. Vi må have en tid ved den ørelæge, så vi kan høre hans vurdering 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

   Nu ved jeg ikke hvor i kommer fra, men hvis i skal til Aalborg for at finde en ørelæge, så vil jeg varmt anbefale Jette Bønneland Vesterå 4, super sød og dygtig. Hun synger for børnene mens hun tjekker deres ører 😉 held og lykke og god bedring med jeres bette sveske 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for anbefalingen 😀 Vi bor tæt på Aalborg..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween cakepops - øjenæbler