Opskrift på snegle pølsebrød – Nanna Pretzmann
Vind "Mine første år" fra Specialday

Opskrift på snegle pølsebrød

Snegle pølsebrød Snegle pølsebrød er super lette og hurtige at lave og sjove for børnene.

Opskrift på snegle pølsebrød

Ca 4 stk

150 gram mel

1 tsk bagepulver

1 knivspids salt

50 gram smør eller olie

0,5 dl mælk

4 pølser

Øjne (kan købes her)

En smule tyk glasur (flormelis/vand)

Lakridssnøre B

land mel, salt og bagepulver sammen. Smuldr smøren eller hæld olien i. Bland mælken i og ælt dejen sammen. Deles i 4 stykker og rulles til pølser. IMG_1681.JPG Herefter ruller du sammen som et sneglehus. Du lader et stykke være tilbage. Det ruller du fladt med en kagerulle. IMG_1683.JPG IMG_1682.JPG Så ligger du pølsen ind under sneglehuset og ruller dej stykket rundt om pølsen. IMG_1685.JPG IMG_1684.JPG IMG_1686.JPG Pensl med mælk, så er de klar til bagning 🙂 Bages ved 200 grader i ca 12 minutter. Lad pølsehornene køle af. Imens kan du klippe lakridssnørene i passende stykker og hvis du ønsker sætte øje på med en klat glasur. Når øjnene er tørret fast prikkes to huller i pølsen hvor følehornene skal sidde lakridssnørene sættes i. De færdige snegle pølsebrød – med og uden øjne 😀 Snegle pølsebrød Snegle pølsebrød Snegle pølsebrød   Ved at trykke HER, så finder du mange flere sjove opskrifter til børn 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind "Mine første år" fra Specialday