Vind "Mine første år" fra Specialday

Opskrift på snegle pølsebrød

Snegle pølsebrød Snegle pølsebrød er super lette og hurtige at lave og sjove for børnene.

Opskrift på snegle pølsebrød

Ca 4 stk

150 gram mel

1 tsk bagepulver

1 knivspids salt

50 gram smør eller olie

0,5 dl mælk

4 pølser

Øjne (kan købes her)

En smule tyk glasur (flormelis/vand)

Lakridssnøre B

land mel, salt og bagepulver sammen. Smuldr smøren eller hæld olien i. Bland mælken i og ælt dejen sammen. Deles i 4 stykker og rulles til pølser. IMG_1681.JPG Herefter ruller du sammen som et sneglehus. Du lader et stykke være tilbage. Det ruller du fladt med en kagerulle. IMG_1683.JPG IMG_1682.JPG Så ligger du pølsen ind under sneglehuset og ruller dej stykket rundt om pølsen. IMG_1685.JPG IMG_1684.JPG IMG_1686.JPG Pensl med mælk, så er de klar til bagning 🙂 Bages ved 200 grader i ca 12 minutter. Lad pølsehornene køle af. Imens kan du klippe lakridssnørene i passende stykker og hvis du ønsker sætte øje på med en klat glasur. Når øjnene er tørret fast prikkes to huller i pølsen hvor følehornene skal sidde lakridssnørene sættes i. De færdige snegle pølsebrød – med og uden øjne 😀 Snegle pølsebrød Snegle pølsebrød Snegle pølsebrød   Ved at trykke HER, så finder du mange flere sjove opskrifter til børn 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind "Mine første år" fra Specialday