Bryllupsdagen brugte vi på hospitalet – Nanna Pretzmann
Godmorgen til 30 år

Bryllupsdagen brugte vi på hospitalet

IMG_2292.JPG
Heldigvis valgte vi at få passet Blobberne fra lørdag til søndag og fejre vores bryllupsdag en dag tidligt.. Vi tog ud for at spise og i biffen for at se Fasandræberne. Vi tog en eftermiddagsforstilling og sluttede af med en gyser hjemme i sofaen 😀 Super hyggeligt 😀
Vi spiste på Cafe Visa og det var som altid vildt lækkert 😀

IMG_2278.JPG

IMG_2279.JPG
Nå, men tilbage på sporet, så var det heldigt vi rykkede fejringen til lørdag.. Lillesøster valgte nemlig at give mor gevaldige plukveer fra søndag morgen og de blev til veer op ad søndagen.. Vi var egentlig på vej for at hente Blobberne over middag, men blev enige om vi hellere måtte ringe til fødegangen og høre dem ad.. Jeg synes nemlig ikke rigtigt de tog til i styrke – altså plukveer/veer. De ville gerne have vi kom med det samme.. Da jeg har fået kejsersnit vil de nemlig gerne følge en tæt! Vi tog derfor på fødegangen og brugte faktisk resten af dagen her. Efter en undersøgelse var jordemoderen nemlig i tvivl om fødslen ville gå i gang, for processen er startet – livmoderhals udslettet osv.. Men som hun sagde kunne det gå begge veje. Da vi kom til aften turde de derfor heller ikke lade mig komme hjem, men mente jeg skulle overnatte på sygehuset.. Så min 30 års fødselsdag startede altså lidt anderledes end planlagt 😉 Men det var nu skønt alligevel – baby daddy kom nemlig, helt fra morgen, ud på sygehuset med Blobberne som havde fødselsdagsflag i hænderne og løb mor i armene 😀 Vi drak varm kakao og spiste norske klejner – super hyggeligt 😀 Og lige inden middag fik jeg lov at tage hjem.. Vi havde planlagt brunch med familien og de havde heldigvis stadig lyst til at komme selvom planerne var lidt forsinkede 😉

IMG_2283.JPG

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen til 30 år