Halloween kage

Halloween kage
Efter flere forespørgsler kommer nu opskriften på vores Halloween kage – den som i menuen (se HER) hed ‘indbagt menneske’ og som vi serverer til vores Halloween fest (læs HER)

Opskrift på Halloween kage

400 gram smør
400 gram sukker
2 tsk. bagepulver
160 gram hvedemel
6 spsk kakao
6 æg
1 pose chokoladeknapper

Smørcreme
3 past. Æggehvider
1 dl vand
2 dl sukker
250 gram smør
Vanille

Blod
1 past. æggehvide
Flormelis
Rød pastafarve (fundet HER)

Pynt
Hånd (købes HER)

Rør smør og sukker sammen. Tilsæt hvedemel, kakao og bagepulver. Herefter chokoladeknapper og æg. Pisk godt. Jeg har brugt en 30cm springform (kan købes HER). Den skal smørres med smør/olie inden dejen kommes i.
Kagen bages i forvarmet ovn ved 175 grader i 45 minutter.

IMG_2152.JPG

IMG_2151.JPG
Smørcreme:
Kom sukker og vand i en gryde og lad koge i 5 minutter. Imens pisker du æggehviderne stive. Når æggeuret ringer hælder du sukkeret ned langs siden i skålen med æggehvider imens du rører. Fortsæt i 10 minutter og tilsæt herefter smørret lidt ad gangen. Smag til med vanillie.
Jeg lod det stå lidt i køleskabet inden det kom på kagen, da det var blevet lidt tyndt og smøren skulle stive lidt igen.
Herefter smøre du det over kagen.

Blod:
Bland æggehvide og flormelis til det har den ønskede konsistens og tilsæt farvepasta til det har den ønskede røde blodfarve.

Læg hånden på kagen og hæld blod ud over den 🙂

Halloween kage

Halloween kage

Halloween kage

Find flere sjove opskrifter HER 😀

Follow:
Share:

1 Comment

  1. 14. november 2016 / 12:24 pm

    Hej!Fina bilder..vilar ett slags lugn över dem…och vintern kan man verkligen bara beskÃ¥da och njuta av..det är fantastiskt sÃ¥ fint det är…God fortsättning pÃ¥ 2010!Ha det riktigt fint!/ Mariette

Leave a Reply


Looking for Something?