Indlagt med lille S – mistake om rs virus – Nanna Pretzmann
30% på ALT Molo

Indlagt med lille S – mistake om rs virus

IMG_2638.JPG
Lille S havde det rigtigt dårligt igår aftes. Faktisk ville hun hverken tage babs eller flaske og hun hostede og virkede bare slet ikke tilpas. Derfor blev vi enige om at ringe til min søster og få hende til at lytte efter de sovende Blobbere og begiv os til vagtlægen med hende. Det blev en lang nat. Vagtlægen sendte os videre til børnemodtagelsen og her fik S det pludselig så dårligt og hendes iltmætning blev så lav pga et hosteanfald at hun måtte have ilt. Stuen blev på et sekund fyldt med læger og det var bare helt forfærdentlig. Hold kæft hvor er man bare sårbar og så frygtelig bange for ens guld. Enden på en ret ubehagelig oplevelse (men med et godt udfald) blev at mig og S blev indlagt. Bette skid blev undersøgt i hoved og mås og fik taget en masse prøver. Blandt andet for RS-virus, som de er ret sikre på at det er. En totalt ufarlig forkølelses virus for børn over 1 år og voksne, men altså meget hårdt for de små, som kan have svært ved selv at komme sig over den.
S får nu C-pap og sondemad, så hun ikke skal bruge energi på at spise, men på at få det bedre. Heldigvis ser tingene/tallene allerede meget bedre ud idag og lægen siger at vi nu bare skal se hvornår bette skid er stærk nok til at undvære C-pap og spise selv igen. Det kan tage alt fra 1 dag til 10 dage.
Puha, ville så gerne kunne tage hendes plads, så hun ikke skulle gennemgå alt dette. Hun er jo ikke engang 2 uger gammel endnu 🙁

De kommende dage vil der nok være ret stille på bloggen. Til weekenden har jeg planlagt nogle overraskelser til jer og de får lov at køre de opslag.

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30% på ALT Molo