“Jeg skal være storesøster” gave – Nanna Pretzmann
Kender i de der tidspunkter, hvor en livslinje er altafgørende?

“Jeg skal være storesøster” gave

Vi havde planlagt at gøre lidt ekstra ud af det, når vi kom hjem fra hospitalet med Lille S, for at gøre det lidt specielt for Blobberne 🙂 Derfor havde vi købt Baby Born dukker til dem. En af dem som kan spise og tisse o.s.v. lige som Lille S. Vi tænkte det kunne hjælpe med at involvere pigerne og måske gøre de ikke føler sig helt så overset. For det kan nok ikke helt undgåes, at man føler sig lidt overset, når man pludselig skal dele opmærksomhed med en lille ny. Heldigvis så har tøserne taget det hele i stiv arm og er meget glade for deres lillesøster. Faktisk så vil de meget gerne hjælpe til med alting og Baby Born dukken får skiftet mås, bliver fodret og bliver slæbt rundt på 😀
Mormor havde tænkt det samme som os og har købt sådan nogle Magic Doodle. Super smart. Det man tegner forsvinder, når det tørre og så kan man tegne igen. Tøserne er helt vilde med det og moderen synes det er skønt hun nu slipper for tusch streger alle andre steder end på papiret 😀 😉

Jeg har indsat link nedenfor, så du let kan finde legetøjet. Der er i øvrigt mellem 7-34% på tingene hos Lekmer lige nu 🙂
IMG_2512.JPG
// Baby Born dukke // Water Magic

Indeholder aff. link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kender i de der tidspunkter, hvor en livslinje er altafgørende?