Kender i de der tidspunkter, hvor en livslinje er altafgørende? – Nanna Pretzmann
Kjoler til 89,- stykket

Kender i de der tidspunkter, hvor en livslinje er altafgørende?

IMG_1890.JPG
Sådan et tidspunkt havde vi kort inden Lille S meldte sin ankomst. Vi havde nemlig Blobberne med i Ikea. Det startede selvfølgelig ud som super hyggeligt, med glade og tilfredse tøser som løb omkring og legede og nogenlunde lyttede til deres mor og far (man skal jo heller ikke forvente mirakler) 😀 Men efter at have charmet sig vidt omkring og snakket med et par ældre damer, så gad tøserne ikke mere.
IMG_1886.JPG
IMG_1885.JPG
Det er jo også vældigt fint, altså hvis det ikke var fordi vi stod halvvejs i Ikea og stadig manglede halvdelen på vores liste.. Og tanken om at starte forfra en anden dag var egentlig heller ikke lige specielt fristende 😉
Heldigvis havde moderen forudset et lignende scenarie (havde dog håbet på mindre skrig og skrål 😉 ) Men i hvert fald havde jeg pakket tasken hjemmefra med vores iPad og snacks. Så op med Blobberne i indkøbsvognen, snacks i hånden og gang i ipadden. Vi har nemlig noget så skide smart som Viaplay. Det betyder, at vi via Viasat appen kan downloade indhold fra Viaplay og se offline i 30 dage. Det er jo guld værd i mange situationer med børn. I hvert fald reddet det, det sidste af vores Ikea tur, hvor Blobberne sad dybt koncentreret i indkøbsvognen og så Dyreparkens børn, alt i mens de guffede rosiner og ostehaps 😀 Haha ja Dyreparkens børn er altså det største hit herhjemme – de elsker simpelthen at kigge på dyrene og er altså dybt optaget, når mor tænder for det 🙂 Offline funktionen er selvfølgelig også tilgængelig på ens tlf og det må siges også har været handy en gang eller ti, når krudtuglerne har skulle distraheres lidt 😛
Nu er det selvfølgelig ikke kun i totalt stressede situationer vi bruger Viaplay. Vi bruger det skam også, når vi holder sofa hygge eller især når pigerne har været syge (og det ved i jo de har været meget!).. Både mor, baby daddy og tøser er glade for Disney film, så sådan en ser vi ofte i morgentimerne i weekenderne, hvor Blobberne jo altid står op før en vis herre 😛 Heldigvis har Viaplay et kæmpe udvalg af serier og film til børn, som også hele tiden vokser, så vi løber ikke sådan lige tør 🙂
Tøsepigen hygger med bamse og tegnefilm —>

IMG_1191.JPG

Hvis du har lyst til at se om Viaplay også er noget for jeres familie, så kan du prøve 30 dage ganske gratis og der er ingen bindings periode. Du kan frit opsige, når det passer dig #whatsnottolike. Læs mere om det HER.

Fast inventar i vores pusletaske –>

IMG_2420.JPG

Indlægget er sponsoreret

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjoler til 89,- stykket