Mors seje pige – Nanna Pretzmann
Indlagt med lille S - mistake om rs virus

Mors seje pige

IMG_2656.JPG
Lille S har været ca halvanden time uden C-pap og indtil videre går det rigtig godt. Og bedste af alt har jeg holdt hende i alt tiden 😀 Hun har også prøvet at spise et måltid selv 😀 Mor er så lykkelig, at hun bare blev nød til at dele det med jer 😀
Mors lille pige er bare alt for sej 😀

igår fik vi i øvrigt bekræftet at det er rs-virus, så derfor er der kun tiden til at hjælpe, da pencilin jo ikke hjælper på en virus. Det kan tage alt mellem 1-10 dage før vi er hjemme. Idag går det bare så godt, at vi vil nyde det fuldt ud 😀

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indlagt med lille S - mistake om rs virus