Nissedør – Nanna Pretzmann
Tid til forkælelse - rabatkode på 20% til Ollifant shop

Nissedør

IMG_2714.JPG
Så fik jeg endelig tiden til at få styr på den nissedør, som jeg egentlig har glædet mig til i laaaang tid (se tidligere indlæg HER). Nissedør og tilbehør købte jeg nemlig allerede tilbage i august – man er vel i god tid.. Men alligevel lykkes det mig at sidde og male den i allersidste øjeblik inden december.. Haha.. Kender i det? Synes jeg er super god til at få startet projekter, knap så god til at afslutte 😛 😉

Nissedør

Nå men tilbage til nissedøren, så har jeg været igang med penslen og jeg elsker simpelthen at sidde og hygge med sådanne ting, når det kan lade sig gøre 🙂

IMG_2703.JPG

IMG_2701.JPG

IMG_2704.JPG
Resultatet synes jeg også er blevet ganske godt og jeg er super spændt på hvad tøserne siger til det, når de står op imorgen.. Højest sandsynligt forsvinder nissens udstyr hurtigt – jeg har nemlig nogle små pilfingre.. Hehe, men håber vi kan blive enige om at lade nissens ting stå og så glæder jeg mig ellers til at nissen skal drille lidt. Farve mælken blå, flytte ting og spise kagen.. Har i nogle gode ideer til drillerier? 😀 Det skal selvfølgelig være noget som to piger på 2,5år forstår 🙂

nissedør

nissedør

nissedør

2 kommentarer

 • Lisbeth lang

  Ih, hvor hyggeligt..
  Vi har haft planer om en lille nissedør i de sidste to år – men det hele går bare så stærkt lige op til december. Jeg har skrevet projekt hver november- december de sidste 3år, og det fortsætter. Længe leve universitet..

  Men vi har en nisse herhjemme.. Den bor ude i den gamle lade.. Vi sørger for grød og diverse sager til Nissen.
  Men Nissen laver alligevel ballade. Den har F.eks. Fyldt lidt grødris i datteren’s sko og skiftet lågene fra tussene sådan at farverne ikke var som hun troede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh hvor lyder det hyggeligt med nissen i laden. Det havde vi faktisk også da jeg var barn. Og mine søskende og jeg elskede det 😀
   Gode ideer – tak for det 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til forkælelse - rabatkode på 20% til Ollifant shop