Snart 30år!! Ønskeliste til 30 års fødselsdag – Nanna Pretzmann

Snart 30år!! Ønskeliste til 30 års fødselsdag

Jeg ved ikke om i kan huske det, men for et par uger siden, så lavede jeg en drømme ønskeliste til min 30 års fødselsdag, som er nu på mandag.. Gisp!! (Men egentlig er jeg helt ligeglad med at fylde 30.. Troede jeg ville få en reaktion, men næh indtil videre er den udeblevet..) Og jeg var faktisk så heldig at få flere af gaverne (de er streget ud med rød), da vi holdte min Halloween fødselsdag i sidste uge 😀 Jeg tænker at genbruge ønskelisten til jul.. haha og mange år frem, for hvem giver mig lige en hest eller en chanel taske?! 😉 Men anyways måske andre kan bruge den til inspiration..

Ønskeliste til 30 års fødselsdag

Ønskeliste til 30 års fødselsdag
1. Lyngby vase i klar glas // 2. Lulus Kaas spurv teak // 3. Dior show mascara // 4. Lucie Kaas Lotus skåle // 5. Marc Jacobs Core Classic Q Fran // 5. Tom Dixon “etch” stage

Ønskeliste til 30 års fødselsdag
1. Chanel taske // 2. Verner Panton Globe // 3. Moss Copenhagen skindjakke // 4. Jussi Adler “Den grænseløse” // 5. Marilyn sølv halskæde // 6. Hans Bølling duck & duckling

ønskeliste til 30 års fødselsdag
1. Stingray gyngestol // 2. IQ Berlin jakke // 3. En hest – ja jeg drømmer om min helt egen hest :D // 4. Soft Gallery bukser og T-shirt // 5. Et drivhus – helst så stort der kan være bord & stole derinde til sommeraften hygge :D

 

Indeholder aff.links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 37