Halloween fødselsdag

Sengerand på tilbud – tip om 30%

Som jeg tidligere har skrevet havde jeg ikke fået købt en sengerand/ammepude til lillesøster endnu, så nu var det ved at være på tide og heldig nok, så faldt jeg over et super tilbud 😀 Stylepit har nemlig 30% på en stor del af deres sortiment, så det blev til både sengerand, ammepude og puslepude fra Smallstuff 😀

Sengerand på tilbud

Sengerand på tilbud
// 1. Smallstuff sengerand // 2. Smallstuff ammepude // 3. Smallstuff puslepude

Jeg tror ikke lige vi får handlet for det beløb, men Stylepit kører udover 30% også med at hvis du køber for 5000,- igennem november og december, så får du 1000,- retur til mere shopping hos dem 🙂 Det er jo ret perfekt, hvis man ved at en stor del af julegaverne kan købes hos dem 🙂

Læs mere om det HER eller besøg webshoppen HER

Indeholder aff link

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Halloween fødselsdag