Tid til forkælelse – rabatkode på 20% til Ollifant shop – Nanna Pretzmann
Vi er udskrevet.. Jubii :D

Tid til forkælelse – rabatkode på 20% til Ollifant shop

IMG_2636.PNG
Som en lille første advent forkælelse har Ollifant bestemt at mine søde læsere skal forkæles med en rabatkode 😀 Ollifant forhandler tøj, legetøj og tilbehør og har også en hel sektion med lækre ting til os kvinder 🙂 Servicen hos Jeanette, som ejer Ollifant, er i top, der er fri fragt over 500,- og forsendelsen tager 1-2 dage. Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger 🙂
Jeg har snydt lidt og allerede været på shopping hos Ollifant og det blev til de skønneste leo hagesmække og et sæt futter til Lille S.. Derudover har jeg fundet lidt godter, som jeg tænker kan være noget for jer læsere 😉 Hvis i ikke allerede har fået købt det, så gåes den sødeste pakkekalender i uld hos Ollifant. Den er simpelthen bare så charmerende. De populære milestone card, som nu fåes i en udgave hvor det er meningen at små sjove historier skal noteres ned er selvfølgelig også med. De er jo et musthave 😀 Dem tænker jeg også er en alletiders gave 🙂 Jellycat pingvinen er jo bare for nuser – Lille S har også allerede en Jellycat kanin og eftersigende skulle den være en helt fantastisk nusseklud, når børnene er lidt større.

IMG_2659.JPG
// pakkekalender // Milestone cards // Jellycat // Pippi hagesmække // Enfant futter //

Er hagesmækker og futter ikke bare for søde?! Jeg glæder mig til at Lille S får det på 😀

Rabatten på 20% gælder fra d. 29 november – 1 december med koden “tvillingernesmor”

Besøg Ollifant lige HER 🙂

God shoppelyst 😀

Rabatten er sponsoreret af Ollifantshop

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er udskrevet.. Jubii :D