ELSKER SNE :D – Nanna Pretzmann
Se hvad vi skal poppe nytårsaften

ELSKER SNE :D

DSC03147

Det er jo med at udnytte at der ENDELIG er sne, for ja jeg elsker det altså.. Det er så hyggeligt og så smukt.. (I hvert fald imens det stadig er hvidt 😉 ) Så igår var vi selvfølgelig ude for at nyde det og pigerne synes heldigvis også at sne er et hit 😀 Desværre har vi ingen kælke, men vi håber vi kan nå at anskaffe os nogle inden sneen igen er væk.. Baby daddy sagde han havde set i tv at det er væk om et par dage.. ØV jeg håber de tager fejl de vejr folk, men de ville jo heller ikke være første gang 😉DSC03137

Elsker pigernes røde æblekinder, når vi har været ude i kulden. Det ser så frisk og sundt ud 😀 Lille S var selvfølgelig også med, men hun snorkede hele tiden væk i barnevognen. Den friske luft slår hende helt ud hver gang. Da vi kom ind stod den på varm kakao med skumfidusser 🙂

Her i julen har vi fået sådan en fancy maskine fra Bosch (Tassimo hedder den og du kan læse mere HER) – det er lidt farligt, for pludselig er mit kakao forbrug forøget voldsomt.. haha #mendetsmagersågodt og så er det med Marabou smag.. MUMS 🙂 Men det er altså nu også lidt smart, for så kan man lige byde gæster på en chai latte eller som bare en almindelig kop kaffe  og to tryk senere er den lavet 😉 Jeg er ikke selv så meget til chai, men min mor siger det smager fantastisk..

Og så skal man aldrig løbe tør for skumfidusser, når man har fået sig sådan en Tassimo, så jeg har fået købt mig en (eller to) kæmpe poser i Bilka 😉 😀

DSC03161

 

Pigernes flyverdragter er fra Racoon Outdoor og kan købes HER. (med 50% rabat)

 

Indeholder aff links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se hvad vi skal poppe nytårsaften