Et år fyldt med kærlighed og gode oplevelser – Nanna Pretzmann
Virkeligt billigt - sandaler til en hund og futter til en halvtriller

Et år fyldt med kærlighed og gode oplevelser

IMG_3789-1.JPG
I aften kl 24 er endnu et år gået og hold nu k… hvor går det bare stærkt. Jeg kan slet ikke følge med 🙂 I år blev jeg gravid for anden gang, mine små tøser blev to år og jeg blev mor til den skønneste lille pige.. Vores tredje barn 😀 Det har igen været en kæmpe oplevelse at blive mor også selvom det ikke er første gang jeg prøver det.. Lille S havde en lidt hård start på livet med hospitalsindlæggelse og rs-virus, men vi er kommet ud på den anden side og hun stortrives nu. Bedst af alt har hendes søstre taget godt imod hende og de elsker hende virkelig højt <3 Det var en af mine store bekymringer hvordan de ville have det med en lille ny, men jeg tror det har været lettere for dem end for singleton børn, for de har jo altid været vant til at dele mor og far 😉
Men nok om det – at blive storesøstre er et planlagt blogindlæg for sig selv og det er lille s fødsel også. Jeg har bare skulle have det lidt på afstand før jeg er klar til at skrive om det kan jeg mærke 🙂
I år har jeg også fejret min første bryllupsdag – heldigvis fejrede vi den dag før, for på selve dagen endte jeg på hospitalet med veer og jeg vågnede da også op til min 30 års fødselsdag der. Men lille S fortrød og ventede 3 dage før hun igen mente det var tid 🙂
2014 blev også året hvor jeg startede med at blogge og det gik lynende stærkt og inden jeg vidste af det blev jeg premium blogger hos Bloggers Delight. Og det kan jeg selvfølgelig takke jer for, fordi i har lyst til at læse med 😀 Så tak til hver og en af jer, som har lyst til at følge med her på bloggen. Jeg sætter så stor pris på det 😀
Til slut vil jeg bare ønske jer et fantastisk nytår.. Pas på fingrene, øjnene og hinanden derude i aften 😀
Ps det var ikke specielt let og tage selfie med 3 børn under 3år, så beklager kvaliteten 😉 😀

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virkeligt billigt - sandaler til en hund og futter til en halvtriller