Hjemmelavede chips på 5 minutter i mikroovnen

Det kunne faktisk næsten ikke være lettere og hurtigere at lave hjemmelavede chips. Du kan nemlig bruge mikroovnen til det 🙂
Opskrift på hjemmelavede chips på 5 minutter
1 kartoffel
Salt
Olie
Det skal du bruge:
Rivejern
Tallerken
Tag en kartoffel, skær den over på midten og brug rivejernet til at lave tynde skiver.
Kom olie på en tallerken (eller hvad du vil bruge til mikroovnen. Vær obs på det skal kunne tåle høje temperaturer) og smør tallerknen godt ind, da chippene ellers vil sidde fast. Drys med salt (og evt andre krydderier) og sæt i mikroovnen. Hvis du vil spare olien, så lav chipsene på et stykke bagepapir.
Giv det 4 minutter. Hvis chipsene ikke er blevet helt sprøde giver du bare 1-2 minutter mere.
Hvis du skal lave en stor portion kan det anbefales at bruge ovnen. Sæt den på 100 grader (ikke varmluft) og giv chipsene ca. 2 timer til de er sprøde.
Brændte mandler på 4 minutter – se opskrift HER 😀
Lækre og lune æblechips – se opskrift HER 😀

Hej , kan man ikke ligge kartoffelskiverene på bage parpir og så i mikroovnen