Hvad f….. er der galt med mig?! – Nanna Pretzmann
Udsalgsguide - til mor og barn

Hvad f….. er der galt med mig?!

Ja hvad fanden er der galt med mig. Jeg SAVNER at være gravid.. Ja savner.. Jeg er overbevist om det må være moder natur, som roder med mine hormoner og får mig til at glemme hvor “sjovt” (her er jeg ironisk) det var at være højgravid.. Hvordan kan man så kort tid efter en fødsel glemme alt om det man lovede sig selv under fødslen med aldrig at gøre det igen?! Svor til baby daddy at jeg ALDRIG ville igen.. Som i aldrig NOGENSINDE.. Han grinede dog bare og sagde jeg sagde det samme sidst.. Det kan jeg så slet ikke huske!! Men er tilbøjelig til at tro han har ret 😉

gravid

Selvfølgelig har det faktum at man jo elsker sin baby overalt på jorden og ville gøre det hele om igen, for at få dem nok noget med at gøre, at man glemmer alle sine løfter til sin selv og omverdenen.. Eller nu ved jeg selvfølgelig ikke om jeg var den eneste som svor jeg aldrig ville gøre det igen?! Men tænker det nok er meget normalt? Ellers er jeg meget unormal 😉 Med pigerne snakkede vi allerede om vi ville have flere da vi kom hjem efter 3 ugers indlæggelse på neonatal. Denne gang har vi egentlig snakket meget om på forhånd at det var den sidste.. Uden det egentlig var en fast beslutning.. Men når man nu laver så skønne børn (hehe ja det synes jeg sgu selv de er), så er det da egentlig lidt svært at tænke på at man ikke skal have flere?! Jeg har dage hvor jeg tænker vi har hænderne mere end fulde og så har jeg dage hvor jeg tænker vi da bare sagtens kunne have overskud til en mere.. eller to 😉

 

 

2 kommentarer

  • Camilla Hovej

    Hvor er det sjovt – det er præcis de samme tanker jeg rander rundt med 😀

    Jeg tænker at jeg må være tosset for med en på 10 år, 8 år og en 3 måneder, så burde det overhovedet ikke være de tanker som for rundt i hovedet på mig 🙂

    Men nu hvor det bare er jordens lækreste unger vi har fået hvordan kan man så stoppe 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalgsguide - til mor og barn