Ide til julegave til bedsteforældrene – Nanna Pretzmann
Julelakken er i hus

Ide til julegave til bedsteforældrene

foto 5 (1)

Julegave til bedsteforældrene

Blobbernes bedsteforældre skal have krus, som Blobberne har tegnet på i julegave. Vi gik faktisk allerede for et stykke tid siden i gang med forberedelserne, da vi vidste december ville blive presset og vi troede dette ville tage et stykke tid og lave og skulle gøres over flere gange, da Blobberne ikke gad så meget på en gang. Men vi tog fejl. Faktisk løb vi tør for krus ret hurtigt, da Blobberne bare synes det var alletiders at male løs 😀

julegave til bedsteforældreneEgentlig er det et ret let og billigt projekt og en ting jeg tænker de fleste bedsteforældre vil sætte pris på at få i julegave 🙂 Vi har købt nogle porcelænstuscher og nogle krus i Ikea og givet Blobberne fri tøjler til at male.

Krusene skulle efterfølgende have 30 minutter i oven, for at gøre tuschen fast. Jeg så dog da jeg købte tuscherne, at man også kan få nogle hvor krusene ikke skal bages. Jeg valgte bare disse, da holdbarheden skulle være bedre. De kan nemlig vaskes på højere grader i opvaskeren 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julelakken er i hus