Jeg glæder mig til juleaften – Nanna Pretzmann
Fjollede rudolf boller

Jeg glæder mig til juleaften

Jeg glæder mig virkelig til juleaften.. Jeg glæder mig til at være sammen med mine 3 piger og min dejlige mand. Jeg glæder mig til at hygge med min svigerfamilie. Jeg glæder mig til hygge, juletræ, lækker mad og at se Blobbernes glæde ved det hele. Sidste år var de stadig for små til at forstå det, så i år bliver den første jul, hvor de er helt med på hvad nisser, julemanden og et juletræ er og jeg håber det bliver helt fantastisk 🙂
IMG_3173-1.JPG
Billedet er taget, da det sneede her i december og jeg håber altså indtil sidste sekund, at der kommer en sjat sne, for det er bare så hyggeligt 😀 Elsker sne 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fjollede rudolf boller