Jubii så kom det.. Og det er smukt.. – Nanna Pretzmann
Hjemmelavede chips på 5 minutter i mikroovnen

Jubii så kom det.. Og det er smukt..

Jeg har længe været helt forelsket i kugletæpper fra Ruggit og da det så gik op for mig, at de som noget helt nyt tilbyder, at man kan designe sit eget tæppe, så blev jeg simpelthen nød til at prøve 😀 Det kom Lille S til gode – kugletæppet er nemlig designet specielt til hendes værelse 😉ruggit

 // Seng fra Flexa // Smallstuff sengerand // Kugletæppe fra Ruggit //

Systemet til at designe sit eget kugletæppe med er super simpelt og let at navigere rundt i. Der er over 70 forskellige farver at vælge imellem og størrelsen kan man altså også selv bestemme 😀 Jeg fandt hurtigt ud af, at det faktisk er super skægt at designe sit eget tæppe.. Og lidt farligt.. Jeg brugt nemlig uendeligt lang tid på at sidde og lege med det og lavede mange forskellige udgaver og man kunne jo let blive fristet til at bestille flere, for de bliver jo så pæne 😉

Ruggit_eget design (1)

Jeg tog lige et screenprint, da jeg havde lavet mit tæppe, så kan i se hvor let det er og hvilke farver jeg har valgt, hvis i synes om det – jeg havde jo nok på fornemmelsen jeg ikke ville kunne huske præcis hvilke farver jeg havde valgt #ammehjerne 😛 Når man vælger de forskellige farver, så ændre tæppet ude til højre sig og så er det bare at prøve sig frem indtil man finder den kombination man synes bedst om 😀 Jeg er så tilfreds med resultatet og tæppet er virkelig i en utrolig lækker kvalitet. Det kan kun anbefales at prøve, hvis man ønsker sig et kugletæppe.

DSC03115

 

DSC03121

Gå til Ruggits design selv ved at trykke HER 😀

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Ruggit.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede chips på 5 minutter i mikroovnen