Julehygge – Nanna Pretzmann
Sponsoreret video. Har i styr på tandbørstningen?

Julehygge

IMG_3338.JPG
Idag har baby daddy og jeg været et smut inde i byen – selvfølgelig med baby S 😀 Og jeg er blevet forkælet kan i tro.. Massere af dejligt nyt tøj, som absolut var tiltrængt ovenpå 9 mdr uden (ja ja eller nærmest uden) 😉 Vi shoppede i en af mine yndlings butikker, som faktisk også har en webshop. Så jer der ikke lige bor i nærheden kan klikke forbi Loftet istedet (besøg dem HER).
Og så er jeg altså en dårlig blogger, for kom først i tanken om halvvejs inde i min frokost, at jeg skulle tage billeder 😛 Iøvrigt begik vi en synd og var på Jensens bøfhus #sorryjensensfiskerestaurant..

IMG_3312.JPG
Et lille smut på julemarked blev det også til. Så hyggeligt – selvom jeg nu alligevel synes vi mangler noget sne for rigtigt at komme i stemning 🙂

IMG_3318.JPG

IMG_3320.JPG
Et lille læs 😉

IMG_3308.JPG
Iøvrigt har vi anskaffet os den lækreste uld dragt til Lille S. Vi havde egentlig en fleecedragt til hurtige ture og bilen, men hun er en varm baby og koger simpelthen helt op i den. Og efter alle jeres gode råd mht uld og nu egne erfaringer, så er jeg altså blevet fan og tænkte at en uld dragt måtte være løsningen 🙂 Den ankom igår, så kunne jo passende blive testet idag. Den bestod med bravur – perfekt temperatur på baby konstant. Også selv om vi skiftede mellem at være ude og inde.

IMG_3306.JPG

IMG_3313.JPG
Du kan finde køredragten her 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sponsoreret video. Har i styr på tandbørstningen?