Opskrift på nissebrød med nisseøl

Opskrift på nissepis

Fælg denne opskrift på nissepis. Det er så simpelt at lave og helt perfekt til årets julefrokoster eller til ris ala mande juleaften 🙂

Opskrift på nissepis

1 flaske ribena
1 flaske vodka
2 kanelstænger
5 nelliker
Et drys ingefær

Ribena saften og krydderierne skal simre tyve minutter. Lad stå til den efterfølgende dag før det blandes med vodkaen. Kan serveres med det samme, men bliver bestemt ikke ringere af at stå og “lagre”.

opskrift på nissepis
Find opskrift på nissebrød med nisseøl HER 🙂

   

5 kommentarer

  • Lisbeth Skovsen

    Tak for en skøn opskrift! Jeg har brugt druesaft uden sukker fra mit drivhus og smagen er perfekt – men det geleterer! Har du en løsning på problemet?
    Mvh Lisbeth Skovsen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Jensen

    skal den drikkes kold eller varm som gløgg

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle Holm

    GOD IDE TIL MIN NISSEVEN 🎅. Skal vodkaen først i lige inden serveringen?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på nissebrød med nisseøl