Se hvad vi skal poppe nytårsaften – Nanna Pretzmann
Jubii så kom det.. Og det er smukt..

Se hvad vi skal poppe nytårsaften

Jeg kunne altså ikke lade være, da jeg så Mascha Vang delte Lovedrinks.dk på facebook tidligere idag. Jeg bliver simpelthen nød til lige at få afprøvet om det er noget for mig/os, så jeg bestilte lige et par flasker, som gerne skulle komme imorgen 🙂

Baby daddy og jeg er alene (med børnene) nytårsaften, men derfor skal vi jo stadig have et enkelt glas champagne og indrømmet jeg kunne altså ikke stå for flasken 😉 Hvordan fejre i nytår?! Med eller uden børn??

Vi satser på at pigerne går i seng til almindelig tid og at vi laver en lækker middag og popper en flaske champagne 😀

Iøvrigt fulgte 2 glas gratis med, når man bestilte en Sexy champagne og jeg fik 10% ved at bruge koden “mascha” 🙂 Mit tip burde nok have været ude i bedre tid, men jeg så det altså først selv idag..

sexy champagne

 

// Sexy champagne // Champagneglas //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jubii så kom det.. Og det er smukt..